O sa se inchida singura fisura, cam dupa 4-5-6 luni, depinde cat e de maricica si de corpul fiecaruia, dar asta nu inseamna ca este si vindecat 100% Cum o fortezi, cum te doare! Mergi sa vezi ca iti spune medicul, daca nu ai fisura, o sa-ti prescrie un gel si fasa elastica
Daca este fisurata, nu o sa il mai poti forta. Eu m-am accidentat acum 3 ani (am alunecat de pe stepper la aerobic), mi-am fisurat glezna si ma doare si in ziua de azi daca o fortez Cand fac sport, mi s-a recomandat sa port tot timpul fasa elastica (cu toate ca nu vad la ce ajuta daca e deja fisurata)! mergi la medic sa-ti faca un film, poate ai noroc sa nu fie fisura si sa te doara doar pentru ca s-a miscat rotula! numai asa poti sa stii! Dar daca e fisura, o sa ai tot timpul probleme ca si mine
Pai nu exista un tratament care sa astupe fisura?
Daca e fisurata si nu voi mai putea forta niciodata...atatia ani de munca si de sport de performanta s-au dus.
Nu stiu ce sa zic! Eu ti-am spus cazul meu...a fost fisurata si ma doare si in ziua de azi daca o fortez! Si mai cunosc persoane (sportivi) care mi-au spus ca odata ce a fost fisurata o sa am tot timpul probleme cu ea! Poate si din cauza ca e la glezna si mai sunt ligamente una-alta...nu stiu, dar ma doare! sper la tine sa nu fie asa! Bafta!
Mersi mult pentru raspuns. Eventual mai stau o saptamana si daca tot ma doare ma duc sa-mi faca o radiografie
Te mai doare?
Au trecut vreo 2 zile. Nu ma mai doare cum m-a durut inainte. Totusi putin cand fortez, dar din ce in ce mai putin. Nu cred ca e fisurata
O sa se inchida singura fisura, cam dupa 4-5-6 luni, depinde cat e de maricica si de corpul fiecaruia, dar asta nu inseamna ca este si vindecat 100% Cum o fortezi, cum te doare! Mergi sa vezi ca iti spune medicul, daca nu ai fisura, o sa-ti prescrie un gel si fasa elastica
Buna seara Dacă aș fi în locul tău as fumam marijuana case îmi treacă durerea sau dacă nu înțelegi Haze lemon e un fel de drog
Deeaandreea9156 întreabă: