| Dimitrov_Liviu_1999 a întrebat:

M-am mastu****e 1 data alteori de mai multe ori dar la 1 sapt, ori la 2 sapt, 1 lună etc.dar mi-a aparut azi o basica\bubă maricica rosie langa preput acolo din cauza excesului de masturbare? Aștept raspuns salut!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheAnonimous3037 a răspuns:

Se poate sa fie un cos, acestea apar frecvent pe penis, nu e de la masturbarea frecventa, nici macar de la 3 ori in 24 ore nu poti pati asa ceva.Ar trebui sa dispara in catva timp, incearca cu un unguent.

| Dimitrov_Liviu_1999 explică (pentru TheAnonimous3037):

Probabil sa fie e asa rosu ca o basica spre alb putin am vb si cu bunicamea si a zis sa iau ceai de musetel spalaturi in zona si a zis ca nu e nimic. Doar ca ma doare asa putin da fie un cos nu cred ca de la m******are si decalotat la maxim sa fi atins cu mâna

1 răspuns: