Foloseste crema Lidocaina.In alt mesaj ti-am spus,cumpara sa ai in casa un tub mic,adica e mic tubu asa este, pentru ca poti folosi la orice rana pentru durere.
Acu nu mai foloseau gheata, iti lua Lidocaina durerea cu mina,garantat, testat de mine.
De luat pielea nu cred ca te-ai oparit chiar asa de rau.
Oricum drgeaba iti zic, tot no sa cumperi nimic? Eu am tub mic de Lidocaina, Antibiotic crema si cortizon, sa fie acolo, daca ma tai zgarii etc am ce folosi.
Tu stai si intreaba pentru TPU, sigur iti trece cu intrebari.
Nu fac reclama la nimic, nu-i nevoie.Lucrurile bune nu au nevoie de reclama.
Dupa ce folosesti poti sa spui si ceva parere,inainte nu ai ce, daca nu ai folosit niciodata.
Eu din greseala am folosit? de abia cand am vazut ce efect are, ma apucai sa citesc ce scria pe cutie. Dupa am cautat pe net sa vad de este adevarat ce scrie pe cutie.
Tot ce am zis asa este. Care zice altceva sa foloseasca, dupa sa vina sa spuna ca vorb prostii.
Dar sigur si tu ai folosit, asta daca ai fost pe la dentist, asta folosesc dentistii doar ca este injectie si mai concentrat.
Sau anestezie locala tot asta se foloseste.
Stii de ce am spus astea? Sa iti treaca rapid sa poti face mucenici sa imi dai si mie? nu ca iti voiam eu binele?
nici o poveste din ce spun c ei de pe aici, no sa te ajute, is simple povesti.Auzi si tu ou, a pus rana in ou si gata o fost, so prajit oul ala numa bun de mincat
Alrtu o pus fruze de varza, macar erau murate, ca putea face varza murata cu carnea aia oparita deja de la rana o mai bagat si ceva cartofi, cruzi bineinteles eu prajit rana aia numa buni, mai buni ca la Mc
Ba mai aveti, vorbesc de astia gen babe de 150 de ani.
Stii ce o sa se intimple? O sa tot stai asa, mai trec vreo 2 zile, appi te dai cu tamiei si aghiazma, dar deja durerea era pe trecute, si dintr-o data minunea se petrecu, tio trecut durerea de la agiazma asa o sa spui, desi ea a trecut de la sine.
Cind ai o durere, atunci pui ceva si vezi daca trece, nu dupa zile, atunci nimic nu mai e clar.
Oare de ce dentistii astia, sau doctorii cant taie, fac operatii nu baga ceva frunze de varza, cartofi, ar iesi mai ieftin
Altu spune cicatridina, dar banui ca nici macar no cautat sa vada ce face, aia te fereste de infectii, slab amelioreaza si durerea, asa ca garantat cu aia nu trece.
Medicamentul minune este ce am spus Lidocaina, care iti ia durerea cu mina.
Incearca, dupa daca nu e cum zic, vii inapo si ma faci cum vrei tu, dar incearca.
Din 1948 de cand o fost descoperita nu sa raportat nici un caz de efect secundar nicaeri in lume.
Asta este Lidocaina.Dar na daca o spun eu nu ma bagi in sama de ar fi spus-o cine stie care iti este tie pe plac, vai mama ce l-ai mai fi periat
Ba numa lingusitori si periatori pe TPU asta, sta mita in coada de soarece.
Dar na fiecare cu cel doare, ai dreptu sa faci ce doresti sa spui ori sa vorbestio cu cine iti place .
M-am dar cu creme si alifii dar deja is deprimata. E cam rosie pielea. S-a dus planul de a face mucenici. Nici prin casa nu mai fac curat.
Din asta cad la pat
Eu m-am opărit o dată și mă ustura foarte mult, am stat si sub jetul de apă, am pus gheață nimic, am bătut un ou în farfurie și am pus mâna acolo. Am stat aproximativ 20 de min și chiar m-a ajutat.
Asta-i prea tare cum te-ai vindecat tu...
Sincer m-a ajutat , încercați
Mai bine incerc sa nu ma ard...