| oanabuysomeweed a întrebat:

M-am oparit la 3 degete.Ce sa fac, sa dau cu o crema ceva?Daca da,ce crema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Albus de ou cat mai repede dupa arsura, este foarte eficient in limitarea profunzimii arsurii. Ulterior, solutie de cloramina si Oximed Spray.

| oanabuysomeweed explică (pentru Brigaela):

Albus de ou fiert?

| oanabuysomeweed explică (pentru Brigaela):

Dar cu miere merge?

| Brigaela a răspuns (pentru oanabuysomeweed):

Albus de ou crud. E buna si mierea, cam la fel de buna.

| cristi202 a răspuns:

Cind mama mea a foast lovita direct in fata cu apa oparita dintr-o oala, am mers cu ea de urgenta la spital, si acolo un medic i-a zis sa se dea cu apa si spirt, proportie 1:1, si ea mi-a zis sa tin minte asta. Am tinut, si nici acum nu am uitat, pentru ca acel medic avea foarte mare dreptate - mama mea a ramas fara nici o urma pe fata, si s-a vindecat destul de repede. Deci la un pahar de apa, pui unul de spirt medicinal. Daca nu ai spirt, cred ca ar merge si cu o tuica curata, insa pui ceva mai multa tuica, tinind cont ca ea are ceva apa. Dar ideal ar fi cu spirt, caci nu stiu efectul la tuica cu apa.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Puneti degetele repede pentru jumate de ora intr-un bol cu apa foarte rece, pune si vreo 2 ghete in apa.
Maine du-te la medicul de familie sa-ti deie reteta cu crema pentru degete daca te-ai oparit tare. Daca e ceva minor tine degetele pentru 30 de minute in apa foarte rece si apoi puneti gheata pe degete, mi s-a intamplat si mie mai demult si am facut cum ti-am scris si nu s-a facut basica sau ceva.Mult Succes!

| Doηηa a răspuns:

Folosește miere, este foarte bună.

| tweety08 a răspuns:

Crema de galbanele:d