Albus de ou cat mai repede dupa arsura, este foarte eficient in limitarea profunzimii arsurii. Ulterior, solutie de cloramina si Oximed Spray.
Albus de ou fiert?
Dar cu miere merge?
Albus de ou crud. E buna si mierea, cam la fel de buna.
Cind mama mea a foast lovita direct in fata cu apa oparita dintr-o oala, am mers cu ea de urgenta la spital, si acolo un medic i-a zis sa se dea cu apa si spirt, proportie 1:1, si ea mi-a zis sa tin minte asta. Am tinut, si nici acum nu am uitat, pentru ca acel medic avea foarte mare dreptate - mama mea a ramas fara nici o urma pe fata, si s-a vindecat destul de repede. Deci la un pahar de apa, pui unul de spirt medicinal. Daca nu ai spirt, cred ca ar merge si cu o tuica curata, insa pui ceva mai multa tuica, tinind cont ca ea are ceva apa. Dar ideal ar fi cu spirt, caci nu stiu efectul la tuica cu apa.
Ceau
Puneti degetele repede pentru jumate de ora intr-un bol cu apa foarte rece, pune si vreo 2 ghete in apa.
Maine du-te la medicul de familie sa-ti deie reteta cu crema pentru degete daca te-ai oparit tare. Daca e ceva minor tine degetele pentru 30 de minute in apa foarte rece si apoi puneti gheata pe degete, mi s-a intamplat si mie mai demult si am facut cum ti-am scris si nu s-a facut basica sau ceva.Mult Succes!