anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am oparit. si nu vreau sa raman cu semne. Ce pot sa fac. Acea portiune e foarte rosie si s-au format doua basici+ niste dungi. Mi-a dat de la farmacie neopreol si mi-a spus ca o sa-mi treaca fara sa raman cu nici un semn dar nu sunt sigura

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Neopreol este un unguent bun, are efecte epitelizante. Totusi nu pot sa ma pronunt asupra arsurii tale, daca trece usor sau nu pentru ca nu stiu gradvitatea arsurii.

| unprietenaproape a răspuns (pentru vangaelis):

In general raman semne? Nu mi s-a dus pielea, Am varsat supa clocotita de mine, zona e la nivelul soldului, o portiune care acopera trei degete

| vangaelis a răspuns (pentru unprietenaproape):

Depinde de profunzime dar din putinele detalii sunt inclinat a ma duce cu gandul la faptul ca nu este vorba de ceva profund. In cazul acesta, o sa treaca in timp, nu ma rugati sa va estimez un timp, depinde si de capacitatea de regenerare a organismului dumneavoastra. Unguentul este bun, sa-l aplicati cum v-a recomandat farmacista.

| unprietenaproape a răspuns (pentru vangaelis):

Multumesc