| Ursulake a întrebat:

M-am operat de apendicita acum 4 zile, ieri m-au externat. Stau în pat și dintr-o data am început sa am o senzație în zona operație, dar nu la tăietura, înăuntru, de parca matele se mișca, îmi pot simți bătaia inimii câteodată acolo și parca s-a umflat puțin locul, dar nu vizibil. E de rău? S-a întâmplat ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

E normal sa fie o mica inflamatie a locului, sa-ti simti pulsul acolo, ai trecut totusi printr-o operatie, zona e mai sensibila. Si intestinele se misca mereu, e normal.
Daca nu incepe sa te doara, sa se umfle tare, sa se desfaca operatia sau altele, nu are de ce sa-ti fie frica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te speria, e normal ceea ce simti. Unde a fost taiata apendicita incepe sa circule sangele si de aceea simti acele pulsatii ca si cum ar batea inima acolo. happy