| calin_7691 a întrebat:

M-am operat de doua zile la spate, am avut un lipom de grasime, totul a decurs in regula, doctorul a spus ca peste doua saptamani sa imi scot atele. Doresc sa stiu daca pot sa merg la mare saptamana viitoare, sa ma expun la soare stiu ca nu e prea ok, dar pot sa intru in apa macar, nu neaparat sa inot.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| greieras a răspuns:

Buna Calin.ma numesc Mirela si sunt asistent medical generalist.as vrea sa te sfatuiesc ca anul asta sa spui adio marii sad stii dc? pentru ca nici macar firele nu le ai scoase sad apa sarata a marii va irita locul respectiv si va sapa rana Te sfatuiesc sa ai mare grija serios bafta

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cred ca anul asta in septembrie o sa fie cald, amana concediul si atunci o sa poti merge la mare.

| EmaS a răspuns:

Daca este vindecata complet operatia poti sa mergi, daca nu, te expui la riscul de a se infecta.

| TheExpert01 a răspuns:

Hmmm nu prea ar fi recomandabil deoarece cine stie de la soare te iau durerile(dupa operatieee.)as zice sa nu te duci parerea mea funda?