Pentru calmarea mancarimii poti folosi un antihistaminic-claritine o jumatate de tableta sau sirop o lingurita.
Altceva nu prea poti folosi.Si eu aplic mixtura mentolata pe pielea fiului meu si calmeaza mancarimea! Iti poti lua alcool mentolat si sa-l aplici!
P. S:Un sfat ar fi sa-ti pui manusi cu un singur deget, daca ai, pentru a nu te scarpina.
Si reusesti sa il pacalesti asa? 'o ora, inca o ora'? cati ani are? Eu nu cred ca rezistam cu rubeola daca aveam sub 9 ani sa stau arestata la domiciliu o saptamana. Mi-a zis doctorita ca dupa ce trec bubitele. vreo 3'4 zile ar trebui sa ma tina, daca e cald si soare pot sa ies, altfel nu.
Sa-ti traiasca! Hai ca am facut chat aici pe baza bolii in sila si cu toata inima m-am ridicat si eu din pat sa mananc un pic. Eu cred ca la viitorii mei copii o sa le fac vaccin pentru orice boala exista pe lumea asta, sa nu treaca prin asa ceva. e un chin pentru copil dar si pentru parinte ca vede prin ce trece.
Vaccinurile ca vaccinurile, dar cine stie ce boli o sa mai apara in vreo 10 ani . Vorba ta, pojar varicela oreion rubeola rujeola, le faci fara sa vrei. Pana acum am facut doar varicela, rubeola si ceva asemanator cu scarlatina ..si cred ca sunt suficiente pentru CV-ul meu
Da, dar casti foarte bine ca avocat dar cateodata simti ca toate serviciile astea iti fura din timp.Eu mereu simt ca nu am timp suficient de petrecut cu copilul dar cum ai spus tu fiecare cu visele lui . Baiatul meu a zis fix asa de am ramas masca : "Tati, abia astept sa scap de asta, sper sa ma fac regele Angliei!". Deci iti dai seama ce vise are
Fix asa zicea si sotia mea.Lasa-l sa viseze, sa fie sanatos, si sa aiba mereu sanatate. Ce mi-as dori ca ea sa fie langa el... El mereu ma intreaba de ce mami nu este cu noi si nu poate sta de vorba cu ea, sa-i spuna ce viseaza...Chestiile astea pe care le spune la varsta asta ma uimesc.
Am citit o intrebare de-a ta anterioara si imi pare sincer rau... Eu nu stiu si sper sa nu aflu cum e sa ai nevoie de cineva apropiat langa tine si sa nu il poti avea. De obicei D-zeu iti ia e cineva drag dar iti da de 10 ori inapoi, cat sa compenseze piederea aia. E bine ca te are pe tine sa ai grija de el si sa-l indrumi cum trebuie. :p Copiii care trec prin asa ceva se maturizeaza mai repede. Asa a patit mama si a invatat sa faca totul de una singura.
Neplacut nu este pentru ca e copilu tau... dar odata ce se maturizeaza o sa vada la alti copii 'vine mami la scoala/mama mi-a luat aia' si el o sa vina sa te intrebe 'da mami unde e?' sau chestii de genul..asta e cel mai neplacut si dureros. Oricum sper sa treci peste. :*
Da, dar a inceput sa inteleaga ca mama lui a murit pentru o cauza buna...Mereu face desene si o deseneaza si pe ea. Mereu ma emotioneaza, dar a inteles si el ca daca mama lui nu este, viata tot merge mai departe, si a inteles chiar daca are o varsta foarte mica ca mereu v-a fii in inima lui si ca ea la randul ei, de acolo de unde este il iubeste...
E bine ca e receptiv la toate chestiile astea si nu reactioneaza ca altii... daca nu e mama, atunci sa nu fie nimeni altcineva. Sunt convinsa ca stie ca mama lui, de unde e, il va iubi mereu si o sa aiba grija de voi. Eu m-as pune putin sa dorm sa mai treaca timpu. De cand stau acasa cu rubeola asta pacatoasa parca trece cam greu.
Parerea mea nu cred ca este rubeola deoarece si eu am avut dar nu ma manca tot corpul aveam doar febra si nu aveam chef de nimic. ia-ti de la magazin alocol mentolat sau apa demineralizata si da'te pe corp unde ti-au aparut bubitele:p Funda?
Libelle întreabă: