| Daiana90 a întrebat:

M-am pus sa invat la biologie si mi-a venit mie ideea sa iau un rozar in mana si o icoana in timp ce incercam sa memorez pentru a invata mai bine(nu va minunati, nu stiu ce m-a apucat). si deodata cand am ajuns la al treilea rand m-a strapuns o durere de cap ingrozitoare la tample, parca era o presiune si m-am speriat, am lasat totul deoparte si am aprins tv-ul sa ma linistesc cumva.inca mai am durerea, dar numai asa de mare dar pe langa acum imi vine sa si vomit.inainte sa fac chestia cu rozarul eu mai citisem lectia si am invatat din ea, sunt speriata rau.credeti ca are vreo legatura? sau mai speriata sunt ca Doamne fereste sa nu am ceva, durerea aia asa stranie m-a pus pe ganduri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Epineu a răspuns:

Stai linistita, se mai intampla. Poate a fost de la stres sau nu ai mancat adecvat... nu ar avea vreo legatura cu Dumnezeuhappy. O zi placuta!