| CreEppY a întrebat:

M-am ras in zona intima cu lama si imediat au aparut niste bubite rosii pe acolo, cred ca m-am taiat. Am pus niste crema de galbenele, o sa treaca? Si a doua problema ar fi ca, crema folosita e expirata, e vreo problema, nu avea nimic pe ea, era normala. Mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CreEppY explică:

In cat timp va disparea si este normal sa usture la atingere? Nu ma ustura prea tare doar putin.

| CreEppY explică:

Si acum am observat ca pe unele dintre punctuletele rosii a iesit ceva alb ca si un fel de cos.

| BibuxBii a răspuns:

Doar te-ai iritat, nu este nimic grav, iti va trece happy

| Bonbonita a răspuns:

Bun, ideea e că data viitoare folosește spirt, nu cremă de gălbenele, aia e o cremă pentru altceva, crăpături bătături și etc. Bun chiar dacă o să usture câteva secunde o să se dezinfecteze și numai ai probleme după și recomand ca la orice tăietură să pui spirt nu creme. O să se primdă coarjă mai repede și nu se infectează. Sănătate

| Adrian_Edward_1989 a răspuns:

Recomand pimafucin crema sau poti pune pudra de bebe. iti va trece rapid si sigurwinking

| G._Paul_Balint_1998 a răspuns:

Stai calm, doar te-ai iritat. Ai sa vezi ca odata cu cresterea parului o sa dispara. Data viitoare iti recomand sa folosesc un aparat de ras de la gillett si o spuma de ras pentru a evita iritatiile. Keep calm!