| diana8889 a întrebat:

M-am saturat de acneea asta insuportabila... pur si simplu parca a devenit o reala problema in viata mea... fata mea arata groaznik:pete rosii, semne etc... poate ma puteti ajuta cu un sfat ceva:*...pwpiki

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Spalate pe fata cu ceai de galbenele si iti dai cu crema tot de galbenele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit ca daca faci sex si pui sperma pe cosuri trec, pe bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Institutul Cantacuzino creeaza auto-vaccin pentru acnee, eficace 100 %, nu raman cicatrice. Pret 20 roni.

| LittttleMonster a răspuns:

Incerca masti cu argila, sau miere cu scortisoara. Poti folosi zynerit.Se gaseste in farmacii.Eu nu mai am cosuri, dar am pete.Seara ma dau cu crema vitamina A de la Mebra.Pup.

| diaclaudia a răspuns:

Si eu am avut acnee isuportabila dar m am vindecat cu :lotiune antiacneica cu ulei de salvie, si crema antiacneica cu ulei de salvie si sulf de la ^[firma producatoare cosmetic plant]eu ma dau de ceva timp si mau trecut si nici nu mai apar, dar trebuie sa ai rabdare si sa te dai zilnic.ai grija de tine