Si eu am strabism. Stai calma, se poate si mai rau. Ce dioptrii ai? Eu am fost operat si tot nu am facut nici o treaba. Nu era musai sa faci operatie, se putea trata si cu ocluzor/gimnastica oculara. Legat de ai tai... no comment. Nu exista "nu am bani sa am grija de copilul meu". Nu pot concepe asa ceva. Oricum, nu ala e subiectul. Mergi la doctor si vezi ce si cum. In principiu la varsta ta nu se mai corecteaza. De vazut perfect... probabil nici 10% din oameni nu vad perfect/nu au ochii perfecti. Fii multumita de ce ai si vezi ce se poate rezolva. Nu iti face sange rau fara motiv.
Scumpa mea, si eu ma confrunt cu aceasta problema.Este foarte dureros sa vezi cand cineva face misto de boala pe care o ai.In Iasi exista o clinica si un doctor foarte bun in acest domeniu.Incearca sa te interesezi, acest doctor nu numai ca opereseaza si cu laser, este renumit.Domnul doctor se numeste Dorin Chiselita.Intentionez sa merg sa ma operez chiar la el. Sper ca te-am ajutat cumva...
N-am strabism desi uneori imi aluneca ochiul stang daca nu sunt atent lol, dar am dioptrii mari, i mean really... -9 stangul si -7 dreptul, dar din cate stiu eu sunt in Bucuresti clinici care pot rezolva astfel de probleme cu doar 2000lei/ochiul