| XatomisX a întrebat:

M-am stresat aseara de o situatie si ma mai strezesz si acum dar chestia ciudata e ca imi chioraie burta este de la stres cumva? ca si aseara imi chioraia sau ca am mancat ceva ce nu picat bine la stomac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Word89 a răspuns:

Incearca sa te alimentezi sanatos si bine, bea un pahar mare cu apa rece.

| kar1GaNNN a răspuns:

Probabil ai mancat ceva rau ce nu i-a comvenit stomacului, mai exact ficatului. Incearca sa mananci fructe, legume si sa bei un pahar de apa rece si nu in ultimul rand sa te odihnesti dupa ce faci toate astea, un somn de 3-4 ore sa te faca fresh din nou.
Succes! Funda? big grin :*

| mgtow a răspuns:

De la nervi burta poate sa te doara daca ghioraie inseamna ca tie foame nu ai fost satul sau se duce mancarea prin mate, ai mancat repede si aerul se formeaza intre mancare care trece prin intestine de aia se aud matele

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai chioraie stomacul si cand mananci lucruri care nu ii priesc, sau cand nu mananci suficient

| Liliana_Apetrei_1974 a răspuns:

Nu te tem, e nu e de la stres e de la mancare