Stii, exista si alte metode de a-ti lua gandul de la probleme. nu esti singura care are probleme, si daca acum crezi ca ai probleme, asteapta pana te faci mai mare si te lovesti the the real world
In principiu nu ai avea de ce sa-ti faci griji daca lama aia nu a fost folosita pana atunci. E ca si cum te-ai taia cu cutitul (lama cutitului poate fi mult mai infectata, deoarece tai multe chestii care au bacterii). Daca nu au aparut probleme pana acum unde te-ai taiat nu o sa mai apara.
Şti că nu mă refeream că sufeream din dragoste la vârsta mea, nu? chiar am probleme.
Cu putine exceptii (cunosc o singura persoane care are cam totul) toti avem probleme. De dragoste, financiare, de cariera, de sanatate, de oameni rai/prosti/invidiosi, de familie, de moartea sau imbolnavirea cuiva drag, and so on. Life sucks, then you die. Dar taiatul cu lama nu ajuta, si exista alte metode mai bune de a mai ameliora problemele.
Mda, altă depresivă neînţeleasă. În afară de tăiatul pe mâini, puteai face şi altceva cum ar fi datul cu capul de pereţi. Crezi că dacă te tai pe mână te arată lumea cu degetul pe stradă şi zice "ia uite ce interesantă e aia, hai să ne băgăm pe ea!"?
Nu prea cred că era infectată, dar eu zic să te dezinfectezi cu nişte spirt.
Îmi pare rău să aud că treci prin așa ceva!
Tăiatul ajută pe termen scurt, dar apoi devine ca un fel de dependență.
Eu am avut și încă am destule probleme, dar aș vrea să-ți spun că problemele tale sunt valide și tu ești validă.
Eu încă mă chinui să supraviețuiesc fără a mă tăia, fără să am senzația de foame și nevoia de a mă pedepsi...
E greu, chiar este, nu este ușor! Sunt alături de tine aici dacă vrei să vorbești!
E nevoie de mult curaj să vorbești despre problemele tale și sunt mândră de tine pentru că ai vorbit!
Ce vreau să-ți spun prin tot este că nu ești singură!
Suntem destui adolescenți care se autovatama sau se rănesc. Totuși orice simți este valid!
Nu prea sunt bună la dat sfaturi, dar ai putea încerca să scrii într-un jurnal, să scrii povești, să încerci să înveți o limbă străină nouă sau să începi să găsești...
Sunt doar idei, uneori pot să nu funcționeze, dar la mine sunt de ajutor în cel puțin 50% din cazuri.
Sunt aici să te sprijin! Nu ești singură! Toate cele bune!
Noapte bună și Vise plăcute!
Acum depinde cat de adanc te.ai taiat si nu, nu poti pati nimic.dar stii ca ar trebui sa stai de vorba cu cineva, o prietena buna sau ceva de genu ca sa te descarci spunandu.i acele probleme pentru ca nu e bine sa ajungi aici.