| cristiiinnnaaa a întrebat:

M-am taiat cu lama.cum pot sa fac sa treaca mai iute ranile? va rog ajutati-ma vine mama din strainatate si nu vreau sa ma vada asa, in cat timp se vindeca? cum pot grabi vindecarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa se vindece? poate nu stii dar urmele de la taieturi cu lama vor ramane mereu... oricine isi va da seama

| cristiiinnnaaa explică (pentru suntserios):

Nu sunt adanci

| suntserios a răspuns (pentru cristiiinnnaaa):

Irelevant, urmele raman

| ywar a răspuns:

Unde te-ai taiat cu lama? Oi fi Emo si nu stim noi...

| cristiiinnnaaa explică (pentru ywar):

Pe mana, nu inseamna ca daca ma tai sunt emo

| ywar a răspuns:

Daca ai rani deschise trateaza-le cu comprese cu pelin, un excelent medicament naturist si cicatrizant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ti-au spus mai sus, urmele raman. Cel mai bine este sa iti pui un plasture, daca te-ai taiat la mana puneti o bulza sau ceva cu maneca lunga si nu va vedea altceva nu stiu ce sa-ti spun. Succes si fa-te binewinking

| dreamgirl94 a răspuns:

Baneocin si rivanol.Si du-te la psihiatrie data viitoare cand faci porcarii de gen.Bagati mintile in cap, copila, suntem unii pe aici pe pamantul asta care trecem prin chestii naspa si nu ne mai automutilam, ok?!

| cristiiinnnaaa explică (pentru dreamgirl94):

Este doar prima oara si mi-am dat seama ca am facut o prostie ...stiu ca alti oameni sufera etc. eu am vrut doar sa imi treaca ranile ca totusi nu le-am facut adanci