| TheGazeTTeRuKi a întrebat:

M-am taiat la degete cu cutitul din greseala pana la oase chiar pe incheiturile de la mana, am pus apa oxigenata si rivanol, al 2 lea deget mi-o amurtit tare ca am piredut sange, vreau sa stiu daca mai pot misca mana dreapta dupa ce se vindeca? funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Si_Atat_Yulya_1982 a răspuns:

Stai linistit. Iti vor fi degetele amortite un pic.dar vei putea folosi mana happy am patit. Funda?

5 răspunsuri:
| TheGazeTTeRuKi explică:

Multumesc si la restul

| AnonimulDinUmbra a răspuns:

Iti recomand sa te duci la un medic si sa nu stai asa.

| Andreeasmile1607 a răspuns:

Vei putea mișca mana, dar eu îți recomand sa te duci la spital.

| veveritza12345 a răspuns:

Nu sta asa e sa natatea ta du-te la medic o sa ai problema pe parcurs e bine sa te vada un chirurg du-te la chirurgie plastica am si eu ceva problema cu mana de curand mi-am rupt-o eu ziceam ca nu e grav dar de unde cand am ajuns la medic m-a certat ca trebuie sa ma duc imediat eu am stat o saptamana cu mana rupta

| veveritza12345 a răspuns:

Nu sta asa e sa natatea ta du-te la medic o sa ai problema pe parcurs e bine sa te vada un chirurg du-te la chirurgie plastica am si eu ceva problema cu mana de curand mi-am rupt-o eu ziceam ca nu e grav dar de unde cand am ajuns la medic m-a certat ca trebuie sa ma duc imediat eu am stat o saptamana cu mana rupta