| AliceAll a întrebat:

M-am taiat la strand destul se tare si mi-am bagat degetul in apa ca sa imi opresc putin sangerarea, si o fata mi-a zis ca as putea lua sida deoarece e rana deschisa si in apa e posibil sa fi facut multi baie. cu toate ca apa era foarte curata, eram la Aqua Land la Deva. credeti ca pot pati ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Ax3LdeV a răspuns:

In apa aia e putin clor care mai curata, dap si am fost la strand si mi-am dubdit genunchi invatand sa inot si sunt sanatos like lion

| carnaciori a răspuns:

Poti sa iei si cancer din Deva din pacate... E o zona plina de asa ceva.

| Lupulalbastru a răspuns:

Posibil orice...Iti recomand niste analize de sange pentru a te linisti in caz ca esti stresat din cauza asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sida nu se ia chiar asa usor, trebuia sa iti cureti rana in apa curata nu in apa de la piscina. Sa fi fost adminstratorul/ salvamar sau cine mai pazea piscinele te dadeam afara in suturi. Cum pana mea te ai hotarat tu sa iti cureti rana cu sange in apa in care oamenii fac baie?

| Pogonici a răspuns:

Nu pataesti nimic
Si mie mi-s-a intamplat

| Skizzi a răspuns:

E foarte posibil doar ca virusul HIV (sida) traieste in mediu extern doar 24 de ore asa ca ai grija! Mergi si fa-ti anlizele ca ori ce e posibil

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Nu te poti infecta cu HIV asa (SIDA e stadiul IV al infectiei cu virusul HIV), deoarece HIV se ia doar prin sange si secretii uro-genitale, iar o picaturade sange in apa aia s-ar dilua destul de mult incat sa nu mai pota fi infectioasa.Singura sansa e sa ti se infecteze rana daca nu ai curatat-o la timp (infectie cu germeni comuni tratabili nu cu HIV).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Wow,eşti destul de aproape de mine, eu sunt din Călan!
Personal nu am fost la Aqua Land de când s-a deschis deloc, sunt sigură că apa respectivă nu e suficient de curată, aşa că te poţi aştepta la orice.
Te duci la medic.
Te pup!

| Raluca200422 a răspuns:

Am fost si eu la Aqua Land dar nu ei SIDA pentru ca am lucrat acolo si mereu acolo si când faci baie apa se desinfecteaza