Daca se repeta problema mergi cat mai repede la medic, acum cat inca nu e avansata.Si cauta sa eviti mancarea picanta, dulciurile etc., mai ales seara, mananca mai multe fructe si legume care nu provoaca aciditate, plus paine la toaster/uscata la cuptor (absoarbe din acidul gastric si poate fi un snack fain).Eu aveam astfel de arsuri acum multi ani si le-am rezolvat doar prin alimentatie plus odihna.
Daca e in partea de sus a abdomenului(adica in mijloc mai jos sub cutia toracica) si din cand in cand iti vine inapoi amareala, aciditate. e posibil sa fie un inceput de gastrita si ar trebui sa mergi la medic sau sa mananci mai simplu o perioada, gen un cartof fiert, orez fiert cu putina sare, morcovi.
Oke tin cont, si o sa respect.
Nu e senzatie puternica, dar e o mica senzatie de greata, inca nu stiu daca e de la stomac sau mai jos e posibil sa radieze.
Probabil ai probleme cu sistemul digestiv, e nevoie de investigatii. Pana mergi la medic bea ceai de galbenele sau musetel - https://suntmamica.com/galbenele-proprietati-si-beneficii/