| Sawarekh a întrebat:

M-am trezit cu mici arsuri la stomac spre intestin.

De 2 ore de cand m-am trezit inca nu mi-a trecut, aveti idee de la ce o fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Daca se repeta problema mergi cat mai repede la medic, acum cat inca nu e avansata.Si cauta sa eviti mancarea picanta, dulciurile etc., mai ales seara, mananca mai multe fructe si legume care nu provoaca aciditate, plus paine la toaster/uscata la cuptor (absoarbe din acidul gastric si poate fi un snack fain).Eu aveam astfel de arsuri acum multi ani si le-am rezolvat doar prin alimentatie plus odihna.

4 răspunsuri:
| Senkotrono a răspuns:

Daca e in partea de sus a abdomenului(adica in mijloc mai jos sub cutia toracica) si din cand in cand iti vine inapoi amareala, aciditate. e posibil sa fie un inceput de gastrita si ar trebui sa mergi la medic sau sa mananci mai simplu o perioada, gen un cartof fiert, orez fiert cu putina sare, morcovi.

| Senkotrono a răspuns (pentru Senkotrono):

Si sa bei multa apa

| Sawarekh explică (pentru Senkotrono):

Oke tin cont, si o sa respect.
Nu e senzatie puternica, dar e o mica senzatie de greata, inca nu stiu daca e de la stomac sau mai jos e posibil sa radieze.

| Rika2019 a răspuns:

Probabil ai probleme cu sistemul digestiv, e nevoie de investigatii. Pana mergi la medic bea ceai de galbenele sau musetel - https://suntmamica.com/galbenele-proprietati-si-beneficii/