| Elelena65 a întrebat:

M-am trezit cu o durere foarte puternică pe partea dreapta a gâtului in spate și durerea pleacă spre cap în sus. Cred ca am stat sucita dar mă doare foarte rău o simt ca un junghi când îmi mișc capul. Ce pot sa fac sa îmi treacă? M-am dat cu un gel pentru durere dar degeaba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Miscare, exercitii fizice, rotiri de cap, de brate si de trunchi, daca nu te misti trece mai greu, si seara o baie fierbinte, in 2-3 zile te lasa.

| Violleta2022 a răspuns:

Se numeste torticolis si da, ai facut o intindere
Poti aplica un prosop fierbinte sau un dispozitiv de incalzire timp de 10 minute, pentru a creste debitul de sange in zona. Apoi incepi sa deplasezi barbia inapoi spre zona neutra.

ori incearca asta:
https://www.youtube.com/watch?v=Oi4HyjWVzcA

| Andreea201329cu a răspuns:

Nu e nimic grav, probabil ai dormit intr-o pozitie nasoala
Eu m-am dat cu o crema gasita prin casa si am rigat pe cineva sa-mi faca masaj.A doua zi mi-a trecut, daca nu iti trece te poti duce la farmacie.