| EnvyU a întrebat:

M-am trezit duminica cu un nod in gusa, adica sub gura, nu in gat, si putin umflata partea aia, mai mult spre amigdalite, nu stiu ce este, daca apas ma doare, si se simte ca un bob de mazare, daca nu apas nu ma doare. Nu as vrea sa ma duc la doctor decat daca este ceva grav. Stiti ce ar putea fi? eu cred ca am racit cumva si am o inflamatie, daca este asa, ce pastile sa iau? momentan am inceput sa iau parasinus, daca vreti mai multe detalii sa intrebati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adinaciosescu a răspuns:

Nu te speria.e de la ganglionii limfatici.In momentul in care apare o raceala sistemul tau imunitar isi face treaba, iar primii se inflameaza ganglionii limfatici. Daca nu faci febra, inceaca un produs pe baza de paracetamol sau aspirina si vezi daca nu dispare in 1-3 zile.

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Daca pui degetul in zona unde simti ca ai bobul de mazare si il misti putin (in caz ca te doare poate sa fie puroi) si trebuie sa mergi la medic.