Nu sunt in masura sa decid ce anume ai sau sa-ti dau sfaturi medicale, dar parerea mea este ca ori ai baut lichide reci care au dus la inflamarea amigdalidelor ori este o forma usoara de raceala care se poate trata cu niste ceaiuri fierbinti si pastile (recomandate de medic). Insanatosire grabnica
Eu practic o metoda "babeasca", invatata de la bunicul: pe o lingura de zahar sau pe un cub de zahar pun cateva picaturi de petrol lampant, sa se umezeasca. O inghit incet, sa stea cat mai mult "in gat". Seara si dimineata, inainte de mancare sau pe nemancate.
In toate cazurile, in max. 3 ocazii luata, dispare durerea, umflatura si roseala de gat cauzata de raceala / gripa!
Cred ca cel mai bine te duci la medic si te va trimite cel mai probabil la orl-ist, s-ar putea sa fie oreon daca nu ai facut cand ai fost mic.
Este o gripa foarte pacatoasa si incepe cu infectie la amigdale si se termina cu viroza. o stiu din propria experienta si am facut si tratament injectabil cu antibiotic. vezi ce curaj ti-am dat! SANATATE si sa nu te fi atins virusu.
Te paste raceala rau daca nu iei ceva de acum; s-a mai discutat aici (sfaturi bune) : http://www.tpu.ro/......e-pot.html
@Anna. Atentie! scria Anna ca se poate trata cu ceaiuri fierbinti.Nu va jucati cu chestia asta. Ceaiurile fierbinti pot duce la o mai mare durere si ne vindecarea gatului.Se bea ceai putin caldut.Grija mare.
Deeaandreea9156 întreabă: