Blondele vor sa fie brunete si brunetele invers.
e normal.
Pai cu ce te-ai vopsit? Banuiesc ca e un colorant ceva [ in sensul ca vopseaua nu se duce asa de repede de pe par].
Eu ti-as recomanda oricum sa folosesti Casting Creme Gloss de la L`oreal, e fara amoniac si nu iti strica parul asa cum o fac alte vopsele "obisnuite". Sau poate chiar pe asta l-ai si folosit. Desi nu stiu si eu m-am vopsit tot bruneta cu Casting si mi-a tinut pe par 2 luni fara probleme
Da, nu e bine DELOC
Si eu am problema asta
Folosesc in fiecare saptamana sampon nuantator [care tine cam o luna, din cate stiam eu la o colega, si-a facut suvite rosii si au tinut 2 luni juma :O].
Gasesti nuantator in orice supermarket
Depinde ce ai tu prin oras
Si asta nu`ti dauneaza deloc
Cum iti spuneam, eu folosesc in fiecare saptamana pentru ca imi place sa fie culoarea proaspata
Kisses :*
May si eu am facut la fel...Pai ia-ti sampon dupa cateva spalari se av duce dar nu dauneaza:*
Depinde ce vopsea ai folosit
si mai ales daca esti blonda si te-ai facut bruneta o sa se vada destul de urat la radacina
eu folosesc Londa Color Trend si e foarte buna, adica vopseaua se mentine pana la 5-6 saptamani
Zic fetele ca fac orice pentru baieti, si de aia se si vopsesc. Pai, care dintre noi (baietii) are asemenea pretentii? Eu cel putin nu am, nu am facut-o eu pe sotia mea sa se vopseasca.
Aa, pardon, eu i-am zis sa nu se mai vopseasca.
Pai, fie iei o vopsea de calitate, dupa cum zic fetele aici, fie te lasi naturala, alegerea e a ta.
Daca as fi eu in situatia ta, cred ca as ramane la culoarea naturala, iar la ocazii as folosi un sampon din ala ce vopseste parul si iese dupa doua spalari, cum ii zice?
cutekid întreabă: