| Florazul15 a întrebat:

M-am zgâriat din greșeală sub unghie cu capacul de la bețișoarele de urechi care este din plastic. Este posibil să fac tetanos de la asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu, dar cred ca ai ipohondrie! Nu cumva esti alexandrupopescu22?

| doctorandus a răspuns:

Nu cred ca sunt germeni de tetanos pe plastic, dar daca vrei poti sa te vaccinezi anti-tetanos, ca nu strica.

| Holiday a răspuns:

10.12 - "M-am zgâriat din greșeală sub unghie"
8.12 - "Am simțit o înțepătură foarte puternică în partea stângă a capului."
5.12 - "Este grav dacă am înghițit apă de gură?"
21.11 - "am simțit o durere puternică în spate în partea strângă."
13.11 - "Mă doare stomacul de aseară"
6.11 - "Când m-am ridicat din pat am simțit o durere puternică ca un junghi"
4.11 - "am simțit o amețeală puternică și un tremurat în tot corpul și mă doare inima."
12.10 - "am simțit o durere puternică în gât"
9.10 - "mi s-au înroșit pielea în jurul unei alune pe care am zgâriat-o mai demult"
5.10 - "M-am înțepat în buză cu ața dentară"
1.10 - "Am o durere groaznică din cauză măselelor"
22.09 - "mă doare în partea dreaptă a gâtului când înghit și durerea parcă se duce până în cap."
18.09 - "M-am lovit din greșeală în timp ce îmi desfăceam fermoarul la bluză cu pumnul în partea stângă a pieptului, în zona inimii și mă doare."
16.09 - "am simțit în gât o durere puternică și în același timp o senzație de jenă la amigdale ca și cum s-ar fi desprins amigdalele."
16.09 - "mă doare zona dreaptă între abdomen și spate în partea stângă."

Si tot asa...

WTH?!

| alina2k18 a răspuns:

Nu, nu faci laughing

| ReddY25 a răspuns:

Nu,în nici un caz

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Daca te ingrijorezi pentru fiecare zgarietura minora ai sa ai o viata grea happy Nu cred ca vei pati nimic