Depinde cu ce te-ai zgâriat. pentru zgârieturi e f bună crema de gălbenele, dar eu una pe faţă nu aş putea s-o folosesc pentru că e grasă.
Mai e bun bitter-ul suedez (dacă ai rana deschisă pişcă un pic dar e fffffff bun).
Dacă nu, mergi la o farmacie naturistă şi cere-i o cremă sau o soluţie pentru zgârieturi (se găsesc la toate farmaciile naturiste şi sunt ieftine).
De trecut, depinde de cât de grav te-ai zgâriat şi cu ce, în general se închid în o zi-2 şi trec în max o săptămână.
Sănătate!
Este o crema la Kaufland cu extract de melci, am uitat cum se numeste e foarte buna, dispar cicatricile prin minune!
Crema de galbenele si aloe [ daca ai la dispozitie]. o sa treaca. numai sa nu umbli la ea ca nu cred ca vrei sa ramai cu un semn pe fata
Poti sa folosesti crema de galbenele. e o crema cu efect cicatrizant, antiiinflamatoar, bactericid, emolienta.etc.si nu incerca sa iti rupi singur/a cojita care se formeaza. sper ca te-am putut ajuta
Crema de galbenele e buna si daca te dai de cateva ori pe zi trece zgarietura in cateva zile, daca nu te dai cu nimic trece intr-o saptamana.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: