| richard93 a întrebat:

M-ar interesa si pe mine niste creme pentru maini am pielea un pic cam tare as vrea sa mi le hidratez si sa le mai catifelez sa nu mai fie pielea atat de tare multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 이벨 a răspuns:

Uite o idee care nu te costa prea multi bani: "O masca-piure, obtinuta fie din banana, fie din kiwi pasate poate asigura hidratarea optima a pielii mainilor. Amestecati oricare din cele doua fructe cu ulei de masline sau de soia. Lasati masca sa actioneze timp de 15-20 de minute, dupa care indepartati-o cu apa calduta." Sa sti ca functioneaza mai bine decat cremele care cu siguranta nu sunt naturale. Sper sa te ajute happy

| ComatoseWine a răspuns:

Foloseste produse DOVE.Ele hidrateaza foarte tare pielea.Foloseste sapun si apoi crema.Sunt bune pentru piele tare, dar pentru pielea moale, fina sunt un dezastru.

| richard93 explică:

Multumesc de raspunsuri am sa incerc sa vad rezultatele

| adaada31 a răspuns:

Eu folosesc de foarte mult timp o crema de la oriflame, silk beauty se numeste, si mi se pare foarte buna dupa prima folosire deja iti catifeleaza mainile.happy