| Tourniquet a întrebat:

M-au ciupit tantarii foarte rau si nu mai pot de mancarime. Cu ce-asi putea sa ma dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andutsaa a răspuns:

Buna! Si eu sunt alergica da' mi-a cumparat de la farmacie Mixtura cu extracte naturale(menta, musetel si brusture) si trebuie sa ma dau cu ea atunci cand simt ca ma mananca, la mine functioneaza, adica dupa ce ma dau nu mai simt nevoia sa ma scarpin. Te-as sfatuii sa o cumperihappy... te-am pupat si ai grije la tantarilaughingoh go on...bye:*!

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai bine mergi la camera de gardă și vei primii îngrijiri medicale de specialitate.
Pa, pa.

| traficanta a răspuns:

Poti sa te dai cu Autan, la farmacie, costa in jur de 10 lei si e bun.Sau daca te mananca foarte rau pana te duci la farmacie da-ti cu spirt, si nu te mai mananca, adica eu asa fac, ca sa nu mai ma scarpin laughing

| User a răspuns:

Triamcinolon.

| T30D0RA a răspuns:

Data viitoare cand mergi undeva (picnic, cort etc.) da-te cu otet amestecat cu apa.winking

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Mixtura este cea mai buna! este mentolata si scapi de mancarime!

| Dan a răspuns:

Incearca sa iti dai cu otet diluat cu apa! Atunci iti trece, pa!

| Zâmbărici a răspuns:

Daca ai la indemana otet si ala e bun, si eu am avut aceeasi problema si m-am dat cu otetwinking

| Alecsandraa97 a răspuns:

In primul rand trebuia sa nu te scarpini de la inceput(stiu ca e greu, am aceeasi problema), dar sigur este ceva crema la farmacie happy si sa-ti mai cumperi ceva sprei contra tantarilor e foarte bun(eu folosesc)si de obicei ma dau seara cu el... tocmai ieri m-au muscat dar nu m-am scarpinat (nu stiu cum am reusit)... Sper sa-ti treacahappy.

| MyLifeIsAmazing a răspuns:

Cu niste pudra in potriva mancarimi (din cauza bubelor de tantari) adica gasesti usor la farmacie.

| crazyd33a_8320 a răspuns:

Cu sprei de tantariwinking

| c0rinutza a răspuns:

Foloseste autan dar nu da peste ciumptirile recente este foarte bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba la farmacie, cum fac toti oamenii.

| adriana_5532 a răspuns:

Cu apa oxigenatatongue si eu am avut intepaturi de tsantsari si ma dadeam cu apa oxigenata si nu ma mai manca chiar asa tare. incearca sa nu te scarpinihappy

| danimocanu123 a răspuns:

Eu zic sa inghiti niste prospatura dupa nu mai ai probleme cu tantarii pace!