Fenistil gel.Are efecte foarte bune in iritatiile aparut in urma intepaturilor de insecte.http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=3866
Ia-ți o alifie, de preferat fenistil și aplică din 3 în 3 ore, de preferat. Așa pățesc și eu, sunt alergică. Dacă vrei să treacă mai repede poți să iei un claritin, pentru bubițe în genul. Sau dacă ești și tu alergic ca și mine, ia clorocalcin (are un gust foarte nașpa) dar rezolvă repede umflăturile de la țânțari. & Fă-te bine.
Zona trebuie foarte bine curatata cu apa si sapun, dupa care foloseste crema Locoid (se ia de la farmacie si nu ai nevoie de reteta), aplica crema de 2-3 ori pe zi pe bubite si in jurul lor.ai sa vezi ca in 2-3 zile ele vor disparea fara sa ramai cu nicio urma si fara mancarime.Nu mai stiu sigur cat costa crema, oricum pana in 20 de lei.
Cum adica sparti? Exista un unguent, Nidoflor. Intreaba la farmacie. Vezi sa nu fi alergic la intepatura de tantari, ca in mod normal ar trebui sa treaca destul de repede umflatura.
Cu ce dinti te-au muscat? Mie mi-a recomandat cineva (care chiar a incercat) sa te freci cu un burete aspru cu sapun(bine bine), iar apoi sa dai intepatura cu vata inmuiata in spirt! Succes! Sa le spargi dintii la tantari data viitoare!
Sparti adica idioti ca din tot grupul m-au muscat pe mine si inca cativa nu pe toti
djrex122 întreabă: