| Bendes a întrebat:

Ma acu serios daca inghit creta sau trag praful de creta in piept fac febra? acu serios!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| GrEeNHeArT a răspuns:

Da chiar foarte serios. noua ne-a ziso doamna de anatomie de anul trecut

| MiruFcrb a răspuns:

Heyhappy
Mai, din ce stiu eu nu patesti nimichappy. Se spunea odata ca daca inghiti creta faci febra, dar am inteles ca nu e niciun pericol, chiar ca este o sursa de calciubig grin...bine,poate nu e chiar asa, dar...

| Spanc a răspuns:

Serios. Au incercat niste fosti colegi de ai mei care erau la fel de curiosi ca si tine si care vroiau sa scape de testul la matelaughing Si faza e ca lor le-a fost foarte rau. Acum depinde de organism. happy

| jvEcu a răspuns:

Am incercat eu, se ridica la vreo 38, pisezi creta o pui intr-un pahar cu apa si Voila!

| alessia5158 a răspuns:

Chestia cu trasul in piept a prafului de creta este deosebit de periculoasa! Tot la modul serios iti raspund!

| CrazyBlacky a răspuns:

Eu impreuna cu inca unu am mancat aproape o cutie de creta alba si colorata cutie de 20 de bucati insa mie nu mi s-a intamplat nimic dar celalat a ajuns la spital deoarece nu mai putea respira bine din cauza cretei care i s-a lipit ca guma de laringe sau faringe sau ceo-r fi alea eu iti recomand sa nu mananci mai ales sa NU TRAGI IN PIEPT CRETA poti face hepatita sau astm.

| Bendes explică:

Am tras praf in piept cand bateam bureti si dadusem sa strantut si am luat si mai mult praf si,,,, dar daca e sa inghit creta in cat timp isi face efectu?

Întrebări similare