| GalaxyHero a întrebat:

Ma adresez celor care au piercing in limba. I s-a intamplat cuiva sa ramana fara simtul gustativ? Sau macar stiti pe cineva? Mi se pare un lucru foarte ciudat. Si in afara de asta care sunt problemele care au mai aparut aici in afara de umflarea limbii si incapacitatea de vorbire? Va rogpuppy dog eyes.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blackcat99 a răspuns:

O prietena de-a mea are pierce in limba. In prima saptamana a avut limba umflata, insa putea sa vorbeasca. Inflamarea ei in primele zile cand porti cercelul e normala, insa in conditii precare la gaurire s-ar putea sa existe o infectie. Cand iti dai o gaura in limba e normal sa fie afectate papilele gustative, dar am auzit ca se duce simtul la gust. Eu iti recomand sa nu iti faci, deoarece e un risc imens la infectii si boli. Mult succes!

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

O inflamatie la nivelul limbii poate determina o alterare functionala a papilelor gustative avand drept consecinta o pierdere trecatoare a simtului gustativ. Inainte de a lua decizia de a-ti pune un pierce lingual ar fi trebuit sa te documentezi asupra celor doua categorii de riscuri--- le poti lectura aici : http://www.romedic.ro/piercingurile-orale-si-pericolele-dentare-0P12724

P.S dupa aprox. 1 an de purtat, la sfatul stomatologului, fiica mea a renuntat la "podoaba" linguala!

| wolder a răspuns:

Citeste aici tot ce trebuie sa afli:

http://deearockon.blogspot.ro/2014/07/piercinginlimba.html

| roxana85 a răspuns:

Cand iti faci un piercing in limba cel mai recomandat este sa ti-l faca cineva care stie eventual la un salon...pt ca daca nu stie unde sa iti faca gaura da iti poate afecta papilele gustative.....incapatitatea de vorbire depinde de la om la om eu in prima luna cand l-am pus am avut limba foarte umflata si imi era foarte greu sa vorbesc dar pentru umflatura limbii iti recomand sa iei aulin pentru inflamatie si e posibil la inceput sa ai un pic de probleme cu gustul dar dupa aia totul va reveni la normal