| corcodusa a întrebat:

Ma ajuta cinevapraying

Vreau sa stiu modalitati de albire a dintilor.Inafara de mersul la dentist.whistling
Dau fundita celui care imi da cat mai multe variante.good luck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Pai sunt cateva pe care le poti face acasa cu succes cum ar fi periatul cu bicarbonat, sare, lamaie de 2ori pe zi, cu o periuta electrica sau ultrasonica ar fi si mai bine de periat, si o pasta de dinti cu efect de albire si mai rezolvi ceva dar la dentist se face periajul profesional, trebuie si detrartaj poate si e mai bine acolo, doar ca unele substante cu care iti albesc dintii pot sa ti-i faca apoi sensibili dar cu ce ti-am spus eu acasa nu e nociv numai sa nu freci tare sa lezezi gingiile o sa vezi ca se schimba situatia faci alternativ odata cu bicarbonat si lamaie, odata cu sare si te clatesti cu colgate plax pentru albire si in cateva periaje o sa fie altfel iti spun eu si evita apoi alimentele care pateaza dintii :vin rosu, cafea, tutun, sau clateste-te imediat dupa ce le-ai folosit.

10 răspunsuri:
| L a răspuns:

Bicarbonat de sodiu, lamaie, sare, si mai stiu ca daca consumi multe mee te mai ajuta.Cam astea le stiu. remedii naturale sa le zic asa.`

| L a răspuns:

Mere*

| zamy a răspuns:

Pastele de dinti, bicarbonatul, lamaia sau alte leacuri babesti de albire a dintilor nu vor face altceva decat sa indeparteze petele de suprafata.

Totusi, pentru o albire evidenta si de durata, va trebui sa mergi la stomatolog si sa optezi pentru un tratament profesional pe baza de peroxid de hidrogen (care iti va indeparta si petele de sub smalt), sau sa alegi un tratament de albire a dintilor pentru acasa (vei obtine aceleasi rezultate, doar ca la un pret mul mai rezonabil).

Un exemplu bun ar fi: http://www.albirea-dintilor.com/crest-whitestrips-advanced-vivid.html

Succes!

| GwenS a răspuns:

Pai categoric spala-te chiar de 3, 4 ori pe zi.si poti folosi pasta speciala de dinti poti intreba si la farmacie sau dentist.

| elvisedy a răspuns:

Foloseste o pasta de dinti cu aloe vera si o sa fie dintii tai albi si sanatosi. elvisedy

| hd04wbw a răspuns:

Si eu am vrut sa imi fac o albire a dintilor, dar la dentist.Si nu mi-a recomandat pentru ca daca o fac trebuie sa fac in fiecare an ( capata o anumita sensibilitate smaltul dintilor). Eu zic sa incerci cu Sensodyne cica si-ar face efectul.Bafta.

| hd04wbw a răspuns:

Incearca cu pasta de dinti Sensodyne.Cica e detul de buna.Bafta.

| blue_5140 a răspuns:

Foloseste bicarbonat cand te speli pe dinti... dupa o perioada o sa observi diferenta... cel putin la mine a mersbig grinbig grinbig grinbig grin