Nu prea stiu ce sa-ti zic, trebuie sa ai ambite.Adica nu e chiar atat de greu.Eu daca as fi in locul tau m-as gandi ca daca nu slabesc toata lumea va rade de mine, baiatul pe care il plac va crede ca sunt o grasana...eu asa as face.Sau poti sa te gandesti asa:Imi propun sa slabesc 20 kg(sa zicem)Cum am slabit primele 5, imi ofer o recompensa(vorbeste si cu parintii tai, de ex iau o gustare dulce, mananc o felie de pizza, merg la un film ft fain, imi iau perechea aia de blugi beton de 300 lei...)sau daca nu du-te la nutritionist si zi-i sa-ti dea o dieta putin mai usoara, cum ar fi in weekend sa ai voie sa mananci un baton dulce; chestii de genul
Din pacate, AMBITIA este cheia tuturor dietelor de slabire!
Fara ambitie nu va functiona nici o dieta, indiferent de cat de buna este.
Din pacate, nu exista nimic pe fata pamantului ca sa te poata convinge sa faci ce trebuie, ambitia trebuie sa o ai tu, sa vina din interiorul tau, iar daca una spui si alta faci, inseamna ca te complaci in situatia in care esti si asta nu se va schimba niciodata.
O solutie ar fi sa nu ai mancare in casa, sa gatesti doar cate 1 portie mica, doar atat cat este nevoie.
O alta solutie este sa faci exercitii de 2-3 ori mai mult decat de obicei, ca sa poti sa dai jos surplusul de calorii ingerate prin masa de seara.
Cantea2na întreabă:
Karmesytta întreabă:
princeslerika întreabă: