| jojododo a întrebat:

Ma confrunt de 4 luni cu o stare foarte greu de suportat, am o presiune puternica pe cap, parca imi plesneste creierul, uneori simt niste intepaturi, imi amorteste maxilarul, mainile si picioarele imi sunt f grele, ochii ma dor, la ceafa uneori simt ca imi pulseaza. Mi-am facut analize si ecografii si sunt ok, am fost la psiholog, fac psihoterapie, am facut si biofeedbach. Am o depresie si anxietate si mi s-a spus ca este o migrena(cefalee) mi s-a recomandat sa iau aspirina sau paracetamol, am luat dar nu imi trece. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva, cum a rezolvat aceasta problema?
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| greg a răspuns:

Du-te la doctor, urgent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate la noi in Romania e crima si pedeapsa daca esti bolnav, astia chiar nu te depisteaza. Singurul lucru pe care noi il putem face este sa ii agasam pe doctori, sa ii rugam sa ne faca analiza mult mai amanuntite, sa ne informam de pe net sau de la cunoscuti despre boala pe care o avem sau pe care credem ca o avem.
Si migrena din cate stiu eu este de mai multe forme si daca tu ai o forma mai grava nu trece cu banala aspirina. Daca nu ti-a trecut te poti duce din nou la doctor sa iti dea ceva mai tare, sau alt tratament pentru ca dupa cum vezi asta nu a mers.
Cunosc pe cineva care avea o migrena grava si stiu ca a incercat multe si pana la urma ceva a dat roade...cum aflu detalii iti voi scrie.
Sanatate!

| unbaiat a răspuns:

Ai cumva animal de casa? Stiu ca un amic a avut niste dureri atat de puternice ca astia la spital au crezut ca are meningita(sa vezi profesionalism)dar cand sa-i scoata din coloana nu stiu ce probe s-a razgandit si a „fugit„. Un medic pensionat fost sef la pediatrie din cateva priviri si cateva pastile l-a vindecat.Era o reactie la un microb de la o pisica desi el avusese diverse animalute pana atunci fara probleme.Try.

| catalina_2916 a răspuns:

Poate ai probleme cu ochii...pentru k durerile de cap sunt un semn ca ai probleme de vedere. du-te la un oftalmolog!

| jojododo explică:

Am fost si la oftalmolog, nu sunt probleme.

| marry08 a răspuns:

Te inteleg perfect! si eu am avut acelasi lucru ca si tine! trebuie sa faci un tratament cu antidepresive, intreaba psihologul. nu trece dintr-o data, trebuie doar sa ai rabdare! o sa vezi ca incet incet disparelaughingnumai bine!