| alexandru1234 a întrebat:

Ma daoare burta vomit ma doare capul am ameteli ce ar trebui sa vac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prezintă-te la camera de gardă al spitalului cel mai apropiat de tine, posibil orice.
Sănătate.
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Sa mergi la doctor. Poti avea orice: gastrita, toxiinfectie alimentara, apendicita sau mai stiu eu ce...
Bea un ceai de chimen, sa iti treaca un pic greata, apoi drumul la urgenta.

| retouchan a răspuns:

Sa mergi la un medicwinking

| Alexandra_2197 a răspuns:

Mergi la doctor:O
waiting

| alessutz11 a răspuns:

Pai, ce sa faci, ai o indigestie, iar durerile de cap e posibil sa se datoreze faptului ca ai vomitat prea mult. Pentru durerile de cap sunt bune Antinevralgic, Paracetamol si Algocalmin. Am auzit si de Mig 400, dar nu am luat asa ca nu recomand. Pentru durerile de burta e bine sa iei Triferment, Redigest, Furazolidon. Ceaiul de menta este de asemenea foarte bun, iar daca il vrei indulcit, o lingurita de miere e foarte buna: zaharul poate sa te deranjeze in continuare la stomac (experienta proprie). Si ceaiul de pelin e foarte bun, dar e ingrozitor de amar, poti sa bei numai daca rezisti. O lingurita de cafea macinata ar face si ea bine. Iar daca nu ajuta, poti sa iei un pic de crema si sa te freci pe maini la incheietura si pe spatele mainii (nu in palma). Eu asa procedez cand mi-e rau si functioneaza. Insanatosire grabnica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti ce sa faci? Sa inveti sa scrii.

| miasdbnqwyiudnwqiygu a răspuns:

Te duci la doctor
Iei o aspirina/ paracetamol
DAR DOCTOR URGENT!

| chucky_8545 a răspuns:

Sa nastilaughing
Glumeam!happy

Cred ca esti anemic, mananca cat mai mult si sanatos, si neaparat fa-ti un control medical

| miky_1289 a răspuns:

Ai stat cumva in soare? daca da, atunci ai facut insolatie, daca nu ar trebui sa mergi la medic urgent!

| xxemoelfyxx a răspuns:

Sincer? Nu e indicat sa iei pastile fara sa stii ce sa iei.Mai bine dai o fuga pana la doctor, iar daca nu poti, cheama salvarea.Medicii vor avea mai multa grija de tine. Poate te-ai stricat la stomac, poate este o boala.Nu mai astepta pana devine mai grav.Mai bine te duci la doctor cat mai repede.
Take care!