Iei 1293019230 pastile care ascund durerea si cand nu isi mai fac efectul ajungi la dentist cu o gaura in gura. si atunci o sa te doara de o sa plangi. e mai usor sa previi decat sa tratezi. dintii nu sunt o discutie, ai 1 set pentru 1 viata.
Te dai cu capul de pereti, tu crezi ca durerea de masele este precum gripa, sa treaca de la sine?
Banuiesc ca ai gaura in masea,dar daca nu vrei sa te duci la dentist cauta o bucatica de tamaie(rasina se mai numeste)si pune-o in gaura maselei, iti va omori nervul, asa face tatal meu si a scapat, binentels stiu ca nu toata lumea isi permite sa mearga la dentist, este scump!
Bună!
DEPINDE de cauza acestei dureri!
Cel mai probabil, ai o carie şi îţi este afectat nervul acelei măsele...
TREBUIE să mergi cât mai curând la stomatolog pentru ca să vadă despre ce este vorba!
Până atunci, pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.
Mergi la dentist, este cea mai buna solutie. Eu una am o fobie de ei, insa nu am avut ce sa fac. ma dureau si pe mine inainte maselele, insa am fost la stomatolog, iar acum nu mai am nici- o treaba
salmankhan întreabă: