| leutz99 a întrebat:

Ma doare burta de 2 zile ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Logic, mergi la doctor.
poate ai mancat ceva expirat, sau poate o sa iti vina ciclul.
poti incerca sa te tratezi si acasa cu ceva medicamente care le ai, dar daca te doare deja de 2 zile, du-te la un doctor!
incearca sa manaci macaruri usoare, fara grasimi.
supa de pui, carne fiarta(pui/peste/vitel), paine prajita, incearca fructele si legumele, si sucurile naturale(facute din pulpa frcutului).
daca o sa manaci ceva cu grasimi sau ceva suc carbogazos, o sa vomiti, stiu din propria mea experienta! crede-ma!
eu atat stiu, mama asa facea, si asa mi-a spus cand am fost mai mica.

bafta!

please funda?

| DakotaRoyse a răspuns:

Burta sau stomacul? Pt ca multi tind sa spun burta si la stomac xD
Depinde cum si mai exact in ce zona. Daca esti fata si te doare intr-o parte, sigur o fi vba de "perioada"hee hee sau ceva legat de ea.
Ar fi bine sa consulti un medic, ce-i drept.
Btw, daca esti racit/a, te poate durea si din cauza asta.

| Rayyy a răspuns:

Poate esti aproape de menstruatie.

| Magnific a răspuns:

Http://sanatate.acasa.ro/......a-730.html citeste aicia poate te ajuta cu ceva. dar poate ai mancat prea mult si asta poate fi o cauza.sau de la stres :D multa sanatate

| cristianorudi7 a răspuns:

Tai-o si arunc-o

| GyeBaek a răspuns:

Un ceai cu smecta.

| Aida7893 a răspuns:

Pai... ori e posibil sa fie perioada de dinaintea. ei bine cred ca stii tu si asta inseamna ca se apropie acel ceva sau daca nu e posibil sa fi mancat ceva ori sa fie doar o deranjare temporara. Cel mai bine si daca durerile persista e bine sa consulti un medic

| leutz99 explică:

In primul rad sunt baiat, si in al doilea rand am fost racit si inca mai am niste "urme"

| leutz99 explică:

Si nu ma doare ff rau. simt doar asa o durere usoara