Logic, mergi la doctor.
poate ai mancat ceva expirat, sau poate o sa iti vina ciclul.
poti incerca sa te tratezi si acasa cu ceva medicamente care le ai, dar daca te doare deja de 2 zile, du-te la un doctor!
incearca sa manaci macaruri usoare, fara grasimi.
supa de pui, carne fiarta(pui/peste/vitel), paine prajita, incearca fructele si legumele, si sucurile naturale(facute din pulpa frcutului).
daca o sa manaci ceva cu grasimi sau ceva suc carbogazos, o sa vomiti, stiu din propria mea experienta! crede-ma!
eu atat stiu, mama asa facea, si asa mi-a spus cand am fost mai mica.
bafta!
please funda?
Burta sau stomacul? Pt ca multi tind sa spun burta si la stomac xD
Depinde cum si mai exact in ce zona. Daca esti fata si te doare intr-o parte, sigur o fi vba de "perioada" sau ceva legat de ea.
Ar fi bine sa consulti un medic, ce-i drept.
Btw, daca esti racit/a, te poate durea si din cauza asta.
Http://sanatate.acasa.ro/......a-730.html citeste aicia poate te ajuta cu ceva. dar poate ai mancat prea mult si asta poate fi o cauza.sau de la stres :D multa sanatate
Pai... ori e posibil sa fie perioada de dinaintea. ei bine cred ca stii tu si asta inseamna ca se apropie acel ceva sau daca nu e posibil sa fi mancat ceva ori sa fie doar o deranjare temporara. Cel mai bine si daca durerile persista e bine sa consulti un medic
In primul rad sunt baiat, si in al doilea rand am fost racit si inca mai am niste "urme"
Biancabibibianca întreabă:
dulcika întreabă: