| paulici09 a întrebat:

Ma doare burta foarte rau. Ce sa fac? Oare ce am facut? P.S. Azi-seara am si vomitat! Oare de la ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Probabil ai facut o indigestie.Bea mult ceai amar si mananca de regim. Ar fi bine daca poti sa ajungi la spital pentru un consult de specialitate.

| mixxjim a răspuns:

Mergi la medic urgent, sa nu fie apendicita

| IonutAxi a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| Fuchii a răspuns:

Du-te repede la medic... poate fii ceva serios.

| paulici09 explică (pentru Fuchii):

De la ce? am fost aziseara cu prietenul meu si dupa m-am bagat in pat am vomitat :&

| Fuchii a răspuns:

: )Păi poate ai mâncat ceva care nu ți-a priit...depinde dar mai bine te duci la medic.

| paulici09 explică (pentru Fuchii):

Siapoi acolo wtf face?

| Shokan a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| biiutza a răspuns:

Mai mult ca sigur ai mancat ceva ce nu ti-a picat bine, si nu-l poti digera, de aia ai vomitat aseara. Daca te doare burta, si nu in parte dreapta jos, nu e apendicita (cel putin asa cred). trebuie sa te consulte un medic. dar pana atunci bea ceaiuri fara zahar, si supe usoare fara grasime.

| paulici09 explică (pentru biiutza):

Parca ceva ma apasa si se tot scoate in afara. am vomitat si nu mai pottttttt crying

| paulici09 explică (pentru biiutza):

Parca ceva ma tot apasa. de la ce? crying

| biiutza a răspuns (pentru paulici09):

Ooo vaiicrying sigur ai mancat ceva ce nu ti-a cazut bine, si ai vomitat pana nu ai mai putut, nu? dar la wc „functioneaza„?crying