anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare burta, in partea stanga mai ales.Ieri am avut stari de voma(dupa ce am mancat)iar astazi am observat o secretie maronie care iesea din vagin(nu e momentul sa fiu pe stop).Mi-e teama sa nu fiu gravida caci duminica am avut contact sexual protejat dar s-a rupt prezervativul insa el nu a terminat in mine. Poate fi vorba de o sarcina sau am racit la ovare(cand eram pe stop a curs mai mult decat era normal iar cam acum o saptamana ma durea cam rau in vagin).Ce poate fi?
PS:Nu prea am posibilitatea sa merg acum la doctor deci poate imi spune si mie cineva care a mai trecut prin asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TAwENk1993 a răspuns:

Nu este de gluma cu asta...consulta un medic ginecolog.cel mai bine ca sa fi sigura ca nu ai nimic..se poate sa fie o raceal.dar daca spui ca te si mananca.o simpla infectie.dar cel mai bine este sa consulti un medic ginecolog.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa mai spun ca am cateodata(dupa ce ma spal sau dupa ce fac dragoste cu iubitul meu)mancarimi in zona intima