anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare burta si imi vine sa fac pipi dar nu pot. Ce as putea sa fac, ce imi recomandati? Poate medicamente? Sau ceva natural? Sunt baiat. Poate am racit nu stiu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnonimKjn a răspuns:

Salut, cel mai probabil ai racit
Dar cel mai ok ar fi sa mergi la un doctor si sa vorbestii cu el, el te ar ajut acu niste medicamente!
Ai grija de tine

| aXy99 a răspuns (pentru AnonimKjn):

Raceala este o infectie a cailor respiratorii superioare. Nu are nicio treaba cu stomacul sau vezica urinara.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da ca medicamentele se iau asa dupa vorba vreunuia de 12 ani de pe TPU. Du-te ma la medic

| UnulSimplu312 a răspuns:

Nu prea as vrea sa merg la medic pentru ca mie rușine când poate vrea să facă un control și la penis sau testicule

| aXy99 a răspuns (pentru UnulSimplu312):

Nu ar trebui sa iti fie rusine, este sanatatea ta in joc.

| suntserios a răspuns (pentru UnulSimplu312):

Si preferi sa stai cu dureri si probleme medicale care se pot agrava oricand?

| Ciprian_Jurchela_1986 a răspuns:

Du-te la urolog! Nu sta sa astepti sa te vindece cineva pe net! Nu e de joacă! Sunt o groaza de variante si tratamente! De aceea trebuie sa mergi la doctor! Nimeni nu iti poate spune din fata calculatorului sau a telefonului ce ai si cu atat mai putin ce tratament medicamentos trebuie sa iei! Ai grija de tine!