| IonutMiclos a întrebat:

Ma doare burta sub forma de nemâncat asa nu știu cum sa zic.Duminica am avut și diaree si mai ma inteapa si apendicita uneori. Durerea e suportabila si parca de trecut cu vederea.Pareri? Am mai avut viermi intestinali acum 1 luna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaviniuA a răspuns:

Vezi daca mergi la urgente, sa nu te alegi operat de apendicita laughing
Aia te iau cu vrajeala ca sa mai capete si ei experienta cu operatiile.

Daca ma luam dupa ei mi-l scoteau de vreo 3 ori pana acu.

Totusi poti merge la urgente pentru un consult si atat.

6 răspunsuri:
| StudentLaMedicina a răspuns:

Apendicita nu are cum să te înțepe. Apendicele în schimb este o bucată de intestin care se află în continuarea cecumului în partea dreaptă. Dacă te doare în partea dreaptă e foarte posibil să ai gaze la stomac, nu să te doară apendicele.

Este miercuri. Îți e rău de duminică. Dacă era apendicită te operai demult. Eu zic că e timpul să te opreşti din a pune aceeaşi întrebare formulată diferit şi să îți vezi de viață.

| IonutMiclos explică (pentru StudentLaMedicina):

Aveți idee de ce nu pot face scaun la wc de 1 zi? Parca nu iese deloc.O fi de la acele gaze la stomac?

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru IonutMiclos):

Pentru că ai luat prea mult Loperamid şi te-ai constipat.

Este vreo șansă să dezvolt cancer la colon? Mie îmi este teama de astfel de lucruri

| StudentLaMedicina a răspuns (pentru IonutMiclos):

Nu o să te aştepți să stau aici şi să te asigur că nu ai cancer la colon. Dar e aproape sigur că ai simptomele astea de la Loperamid.

Acuma eu am doar niște dureri de burta in jurul buricului, mai ma ibteapa în dreapta jos la buric și constipația asta atat.Am 16 ani nu cred ca pot dezvolta fel și fel de boli