| Anisoaraspataru a întrebat:

Ma doare capul de ceva timp.
Mi-e lene, nu ma scol bine da iar mi-i somn, sunt nervoasa, cand aveam ciclu nu ma durea niciodată și m-o durut 3 zile la rand dar nu avusem ciclu cand m-o durut. Mi-e greață des, am adăugat la burta și sanii îmi sunt plini ..toate aceste simptome au apărut după ciclu dar el a fost ciudat și puțin.Imi e și amar in gura cateodata dar as dori sa stiu dacă sunt însărcinată. Dupa ce l-am avut au apărut aceste simptome.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Thecurious a răspuns:

Banuiesc ca prin "insarcinata" te referi la gravida.
Nu poti ramane insarcinata daca nu ai avut contact sexual neprotejat, ejacularea spermei producandu-se in vagin.

3 răspunsuri:
| Anisoaraspataru explică (pentru Thecurious):

Nu ne-am protejat ..ai am început sa ma simt ciudat după ciclul care a foat foarte scurt și ciudat.dam avut niciodată dureri mai in jos de abdomen după ciclu și ma simt obosita vreau sa dorm plec des la baie simt ceva amar in gura citiodata ai poate sa ma smerească sau sa îmi die greață ma doare capul

| Thecurious a răspuns (pentru Anisoaraspataru):

Este foarte posibil ca suspiciunile tale sa fie reale.
Trebuie sa consulti ginecolog sau sa te duci la medicul de familie iti face trimitere catre spital, ma rog, el va decide e de facut.
Daca esti in grija parintilor, trebuie sa le spui.

| Thecurious a răspuns (pentru Thecurious):

Scuze pentru greselile flagrante de scriere.