Daca ai luat nurofen, nu mai trebuie sa mai iei alta pastila decat dupa ce trece 6 ore, dar trebuie sa bei inainte de culcare un ceai de tei cu o feliuta de lamaie, asta te va calma durerea si o sa poti dormi mai bine pana maine! Daca pana maine nu trece durerea de cap, va trebui sa mergi la medicul de familie pentru un consult si sa va prescrie o reteta cu medicamente!
Salut, te sfatuiesc sa cumperi ibuprofen, este foarte bun pentru dureri! E ok si algocalin!
Salut.
Nu, trebuie sa astepti 12 ore inainte de a lua alta pastila. Iti recomand sa bei un ceai si sa te culci mai devreme.
Nu! Sa bei un ceai, ia-ti temperatura, si stai i pat si incearca sa te culci! Si mie mi s-a intamplat Noaptea trecuta.
Nu mai lua alte pastile! Mama mea este asistent medical si o intreb de fiecare data cand ma doare capul ce sa iau. Daca ai luat pastila aia, bea un ceai si culcate. Daca si a doua zi te doare capul esti deocheat. Spune-i cuiva sa iti descante. Si multi dintre voi nu credeti in asta... fratele meu era sa moara ca la deocheat o tiganca pe strada si prietena lui mama a stat 2 ore la telefon sa ii descante.