| Drifterx500 a întrebat:

Ma doare capul tare si nu am pastile, ce trebuie sa fac? ce sa iau? etc. astept raspunsul rapid, dau funda garantat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
Poti fi deshidratat consuma multa apa ( minim 2 litri), mergi in natura si ia aer curat, manaca sanatos si consistent mancaruri pline de vitamine si minerale, odihnestete minim 8/9 sau chiar 10 ore pe noapte daca nu ti se trage viziteaza un neurolog, ai putea avea o migrena sau ceva mai grav intreaba medicul daca este nevoie de vreun rmn sau vreo punctie lombara eventual analize la sange, urina si scaun.
O zi buna.

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

E o metoda africana pentru a scapa de durerile de cap. Uite aici:

https://www.youtube.com/watch?v=Z9CFjDszvGs

| Drifterx500 explică (pentru T0T):

S-o crezi tu ca fac asa ceva, doar sunt in Romania, comicule laughing

| Felys a răspuns:

Sa dai fuga la o farmacie sa iei antinevralgic sau paracetamol sau depinde de cauza durerii de cap

| Drifterx500 explică (pentru Felys):

Cauza dureri vine de la maseaua stricata

| Felys a răspuns (pentru Drifterx500):

A,in cazul asta nu ai sanse sa iti treaca, si pe mine m-a chinuit recent o carie si pana nu am mers sa imi scoata nervul nu am scapat de dureri, nici sa dorm nu puteam, ma trezeam de durere, nu mai tarziu decat maine mergi la un stomatolog si iti garantez ca imediat dupa ce va lucra acolo iti va trece durerea de parca nici nu ar fi fost