| andreiuscad a întrebat:

Ma doare cateodata in partea dreapta jos si mi-e frica sa nu fie apendicita.Mama zice ca nu am cum sa am deoarece nu am greturi si am pofta de mancare.Dar eu nu stiu ce sa zic.De aceea am nevoie de sfatul vostru.Voi ce credeti? :*:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cred că trebuie să te vadă cel puțin medicul de familie!
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca esti fata, in locul specificat se afla un ovar. Posibil sa ai o anexita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poate fii si apendicita.
Daca pe langa durere vei avea si alte simptome e cazul sa consulti un medic.
Te pup!

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Si eu am patit asta de cateva ori insa mi-a trecut. daca nu imi trecea si eu ma gandeam ca poate sa fie apendicita.chiar nu stiu de la ce poate sa fie acea durere dar daca te supara in continuare du-te la doctor pentru ca nu se poate stii niciodata. dintr-o simpla durere poate fi ceva mult mai grav

| Rachetul a răspuns:

Poate tranzitul intestinal. poate o inflamatie a colonului de la ceva mancare

| alexbestt a răspuns:

Daca ai o durere care simnti ca te `inteapa` poate fi apendicita uneori poti afla in ultimul moment ca ai apendicita chiar daca nu ai simptome de greata etc. daca durerea persista ar face bine sa mergi la medic