| Pumba a întrebat:

Ma doare de azi dimineata de pe la ora 9 piciorul stang.Nu este o durere foarte mare, este un usor disconfort, si imi mai si amorteste foarte putin. Durerea este de la genunchi pana in talpa. Tin sa mentionez ca in ultimul timp am avut mult de mers. Am de rezolvat niste probleme. Nu pot sa zic ca am un stres mare. Va rog sa imi spuneti ce sa fac. Nu as vrea sa merg la doctor.Multumesc. Fundita!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| moschus a răspuns:

Poate iti trece o fi de la reumatism, o sa iti treaca daca nu ia crema de la farmacie CLAFEN CREMA 1% de asta iau eu cand vin de la un maraton de biciclete, ungi pe picior si iti trece daca nu asteapta sa vina soarele sa vezi cum dispare cred ca este de la reumatism, vezi cum te simti zilele urmatoare si daca nu iti trece fuguta la un doctor ortoped sau reumatolog

1 răspuns:
| elizabeth a răspuns:

Poate este de la vremea schimbat-oare de afara. poate si de la mers dar poate si de la vreme.nu te ingrijora toti avem cate o durere de acest gen.