Tzau
Si pe mine ma doare chiar acum, nu are nimic ca am intrebat-o pe maicamia, dar daca te ingrijoreaza du-te la medicul de familie. O sa isi revina. Sper ca ti-am fost de folos.Mult Succes
Pare a fi un inceput de otita. pentru siguranta ta du-te la un medic pentru ca daca vei sta. durerile devin aproape insuportabile.iti zic din proprie experienta.in acelasi timp exista si posibilitatea sa te fi tras curentul insa eu mai mult mizez pe prima varianta... sper ca te-am ajutat.:*!
@X - mai bine documenteaza-te inainte de vorbesti si tu "prea mult"! Multumesc celorlalti pentru raspunsuri! Si @laur98.la scoala e cam curent, deci poate de acolo! Mersi din nou.
S-ar putea sa te fi prins curentul. Ai avut mai multe geamuri deschise si s-a facut curent? Oricum iti va trece.
Pai s-ar putea sa vorbesti prea mult. si de aia te doare maxilarul nu cel stang. ci doar maxilarul ca nu ai doua. ai unul singur. un singur maxilar are fiecare om in schimb. ai 2 maini. 2 picioare. 2 ochi. si cam asa sta treaba
Spune-mi despre ce sa ma documentez si ma documentez. serios. despre maxilarul stang?
Poti sa iti pui ulei caldut pe ovata si sa o pui in ureche sau poti sa iti masezi usor gatul pe partea dureroasa.Bafta