| Lala20 a întrebat:

Ma doare de cateva ore maxilarul- partea stanga, destul de aproape de ureche. nu m-a durut maseaua de curand si nici nu m-am lovit. De la ce ar putea fi? Nu ma doare chiar mereu, doar cand vorbesc uneori sau cand rasucesc capul. Dau funda pentru cel mai explicit raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Si pe mine ma doare chiar acum, nu are nimic ca am intrebat-o pe maicamia, dar daca te ingrijoreaza du-te la medicul de familie. O sa isi revina. Sper ca ti-am fost de folos.Mult Succes happy

10 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Pare a fi un inceput de otita.straight face pentru siguranta ta du-te la un medic pentru ca daca vei sta. durerile devin aproape insuportabile.iti zic din proprie experienta.in acelasi timp exista si posibilitatea sa te fi tras curentul insa eu mai mult mizez pe prima varianta... sper ca te-am ajutat.:*!

| Lala20 explică:

@X - mai bine documenteaza-te inainte de vorbesti si tu "prea mult"! Multumesc celorlalti pentru raspunsuri! Si @laur98.la scoala e cam curent, deci poate de acolo! Mersi din nou.

| catalina_8997 a răspuns:

Probabil ai o infectie la masea.

| introduaicinumele a răspuns:

S-ar putea sa te fi prins curentul. Ai avut mai multe geamuri deschise si s-a facut curent? Oricum iti va trece.

| X_9155 a răspuns:

Pai s-ar putea sa vorbesti prea mult. si de aia te doare maxilarul laughing nu cel stang. ci doar maxilarul ca nu ai doua. ai unul singur. un singur maxilar are fiecare om tongue in schimb. ai 2 maini. 2 picioare. 2 ochi. si cam asa sta treaba

| X_9155 a răspuns:

Spune-mi despre ce sa ma documentez si ma documentez. serios. despre maxilarul stang? happy

| Clauditza21 a răspuns:

Poate iti iese vreo masea de mintethinking

| andrei777712 a răspuns:

Pei cred ca trebuie sa te duci la medic poate sa ti se stricat maseaua

| frumusica19 a răspuns:

Poti sa iti pui ulei caldut pe ovata si sa o pui in ureche sau poti sa iti masezi usor gatul pe partea dureroasa.Bafta

| vaseanaziru a răspuns:

Si eu am aceasta problema de 2 zile ...si nu stiu ce sa fac.