Fii fara grija asa am patit si eu acum 3 luni ma durea genunchiul, mai mult partea din spate si era putin umflat, dar mi-a trecut. cred ca e reumatism sau lipsa de miscare. M-a mai durut si acum cateva zile dar acum nu mai am nimic. Nu e ni mic grav. pune pe cineva sa-ti faca frectie cu apa calda si dupa da-te cu alifie. Sanatate!
Cate zile te-a durut? Pe mine ma doare de o saptamana.
M-a durut vreo doua saptamani si ceva, tot asa ma durea doar cand mergeam nu cand alergam.
Si ai facut ceva ti-ai dat cu vreo alifie? Eu ma dau mai mereu cu alifie diflex pentru dureri si imi tin partea unde ma doare infasurata intr-o fasa elastica.
Eu n-am facut nimic, doar putina frectie si m-a dat maica-mea cu o alifie dar nu de dureri sau ceva de genu. Mi-a trecut in timp pur si simplu. o sa-ti treaca si tie. acum vreo 2 saptamani m-a mai durut vreo 2 zile, dar mi-a trecut repede. Nu e nimic grav. o fi de la vreme.
S-ar putea.
Dar ce sa cauzeze vremea?
Nici eu nu stiu, asa am auzit si eu, ca de la vreme te doare anumite parti ale corpului. e umflat genunchiul?
Nu.
La mine era umflat putin. Sper sa iti treaca, sanatate!
Multumesc!
Du-te la un control sa nu ai probleme mai mari cu piciorul.Nu cred ca e luxat dar mai bine du-te la spital si vezi ce iti zic medicii.
dobrin1019 întreabă: