O afectiune frecventa care produce aceasta simptomatologie este steatoza hepatica (ficatul creste in dimensiuni prin grasimea care se acumuleaza la nivelul lui) care este cauzata de consumul de alcool si de alimentatia bogata in grasimi. De asemenea hepatitele pot da astfel de simptome. Ar fi bine sa mergi la un consult medical.
http://www.i-medic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-dureri-articulare-0
Partea amuzanta e ca nu beau, nu fumez, si fac sport considerabil, iar in ceea ce priveste grasimea nu stiu ce sa zic, procentul de grasime din corp il am de 9 %
Asta nu exclude posibilitatea unei hepatite, ci doar a steatozei hepatice.
`Am si eu aceeasi problema, dar la mine probabil este din cauza petrecerilor(alcoolului). Prima data durerile au inceput cand alergam dupa aceea cand mergeam.Momentan nu ma mai doare cand merg dar sambata am cam pierdut noaptea si de atunci nu s-au oprit durerile(destul de mici).Am obesrvat ca simt ceva si dupa ca mananc gras. Daca e cazul de steatoza hepatica voi fi operat sau ceva de genul? Pana acum credeam ca este un inceput de apendicita dar simptomele apendicitei sunt total diferite.Nu cred ca este hepatita adica cel putin sper.Desigur ca din momentul de fata nu mai pun gura pe alcool(nu sunt dependent)si am sa ma odihnesc mai mult.As vrea sa stiu care sunt analizele pentru asemenea simptome pe care le prezint eu.
Cum sti sigur ca e ficatul si nu fierea sau portiunea pilorica a ficatului? du-te la medic.sau tine un regim cu paine prajita si ceai de galbenele sa vezi daca se amelioreaza
Intr-adevar, ficatul nu doare. Mergi mai bine si consulta un medic, este singurul care iti poate da un sfat corect.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: