| ceanastela a întrebat:

Ma doare foarte des ceafa. Lucrez la birou asa ca nu stiu ce sa fac. Incerc sa stau cat mai dreapta, mi-am cumparat perne care sa-mi tina capul corect. Tot ma doare. Nu stiu ce sa mai fac. Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Incearca la fiecare ora de stat la birou sa faci cateva exercitii chiar pe scaun. Roteste-ti capul un pic stanga dreapta, sus jos, ridica mainile si fa cateva exercitii cu ele, indreapta-ti spatele, sunt mai multe exercitii pe care le poti face, bine, acum, sa nu te vada clientii daca ai de-a face cu eihee hee Ridica-te de pe scaun des, pentru a-ti pune circulatia in miscare, iar acasa dormi drept...mergi la sala cand poti.
Eu am avut aceleasi probleme pe care le acuzi tu si a trebuit sa merg la Elias unde am facut 10 zile de fizioterapie, ti le recomand, m-am simtit mult mai bine dupa.

2 răspunsuri:
| miriam a răspuns:

Probabil suferi de spondiloza cervicala care afecteaza in mare parte pers care lucreaza la birou; trebuie mentinuta p pozitie corecta si se poate trata cu medicamente sau fizioterapie

| kh1ss a răspuns:

Poate fi spondiloza cervicala...incearca sa faci masaj