Salut, eu am ulcer din cauza asta, fiindca nu m-am dus la doctor la timp, dar asta depinde de ce te doare, daca te doare burta, adica intestinele, etc. sau stomacul, ca e o diferenta, eu de la stomac am avut niste dureri de ma dadeam cu capul de pereti, eu iti recomand sa te duci, fiindca nu iti face nimic, poate doar o injectie ceva(in mana nu in burta), dar daca nu te duci la timp s-ar putea sa te operezi, nu vreau sa te sperii dar grabestete la doctor
Cu toata frica ce o ai cred ca pana la urma tot trebuie sa mergi la doctor, nu lasa sa se agraveze.
Du-te la medic, să facă o ecografie, poate fi vorba de foarte multe cauze. Printre care și ulcer.
Pentru moment poți lua omez să vezi dacă te lasă dar du-te la medic!
Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Toate sunt raspunsuri foarte bune... si nu pot sa dau funda la nimeni pentru ca toti aveti raspunsuri bune ...scz