Sunt fata si am 15 ani.
Mersi pentru raspuns! Ai fost recent racită? Daca da, inseamnă ca inca ai o sensibilitate in zona plămînilor, sfatul meu este sa mergi la medicul de familie sa te vadă, sa te consulte, si nu mai fuma, e daunător tutunul pentru organism si in special pentru plămîni.
De vreo saptamana ma arde in zona plamanilor mai ales in partea stanga.imi ingheata mainile si picioarele.tremur de frig.np ma dor rinichii.am fist la medic de familie si mi-a dat eurespal.aclexa.si eficev dar nici un efect ce poate fi?
Poate fi nevralgie intercostală, poate fi răceală la coaste etc. La o durere de plămâni, cred că trebuia să ai (și) o respirație mai dificilă, tuse (mai ales că fumezi!). Dacă te îmbraci bine, adică, pui pe tine mai multe "straturi" cu haine, ții căldură, simptomele vor dispărea în câteva zile. La farmacie îți poate recomanda ceva (ex. analgezice, antiinflamatoare) pentru ameliorarea durerilor. Și, străduiește-te să renunți la viciu, măcar încearcă.
http://www.aliphia.ro/ro/nevralgie-tratament-nevralgie
Imbraca-te mai bine, cand iesi afara si e foarte frig respira pe nas, sau cel putin trage aer pe nas. Daca durerea persista mergi la pneumolog sa-ti faca o radiografie si sa vada ce e acolo.
Poti sa te lasi si de fumat, nu-ti face tocmai bine...
Multa sanatate.